Dinsdag 11 Juli 2017

Juli 2017 – Noordkaapbicycle  3250KM …… Kloosterhaar

Help mee!
André Olsman
>>Klik hier om te sponsoren<<

Dinsdag 11 Juli 2017

Dag 8: Het is goed te merken dat ik steeds verder weg fiets van het hoge noorden. Het begint hier rond 23.00 uur te schemeren. In het hoge noorden werd het ’s nachts helemaal niet donker.

Vanmorgen bij het vertrek van de camping stonden andere campinggasten foto’s te maken en mij uit te zwaaien. Een mooi begin van de tocht?. Het was bewolkt en 17 graden. De geplande fietsroute voor vandaag zou grotendeels langs en over de E4 gaan. Dat leek mij niet zo’n goed plan. De E4 is een drukke autoweg waar het voor een fietser te gevaarlijk is. Na onderling overleg heb ik een andere route gekozen. Een rustige weg met nogal wat hoogteverschillen. Maar die waren goed te doen.

Toen het aan het begin van de middag begon te regenen ben ik even gestopt om mijn overschoenen aan te trekken. Gelukkig waren het korte buitjes en al snel kwam de zon weer door. Lekker fietsweer met 21 graden.
Tegen half zes kwam ik aan op de overnachtingsplek. Een Stuga aan de oever van de Botnische golf. Vanavond op tijd in m’n nest.
Vi ses i morgon ?